Energikalender för själen 2024 – Är du förberedd?

20 juni 2023 - Senast uppdaterad 15 augusti 2023

Året 2024 kommer det att skrivas om i historieböckerna. Det är nu du finner dina egna, inre toner som din själ vill dansa till. Med den kunskap som förmedlas i boken om astrologins, stjärnornas och legendernas vägledning kan du bättre förstå dig själv och din omgivning, tolka det som sker och navigera i det nya. För här har du aldrig varit tidigare.

Energikalender för själen 2024 är en astrologisk bok med kalenderdel – för företagsamma kvinnor. Varje vecka berättar kalendern om de rådande energierna och ger tips på hur du kan planera veckans aktiviteter för att få mer medvind i dina segel. Texterna för varje ny-  och fullmåne visar dig hur energin hjälper dig att fullborda eller nystarta. Eller om det är bättre att avvakta och låta Universum göra jobbet åt dig.

I boken redogörs för de psykologiska och evolutionära aspekterna av astrologin. Den visar hur stjärnhimlen evigt strävar efter att leda dig in på den väg som ger dig störst möjlighet att utnyttja din fulla potential, med ett mer medvetet liv och en större förståelse för vem du är, var du kommer ifrån och varför du finns här på jorden i denna tid.

Steg för steg får du praktiska råd hur du finner de goda tonerna i ditt liv och lär dig att sjunga själens egen sång. Du får stöd att planera ditt vardagliga liv och att lekfullt komponera frihetens och glädjens musik med harmonier som berör ditt hjärta. Samtidigt är du med och förändrar världen.

Bakgrunden

Under de senaste årtusendena har samhället varit uppbyggt på patriarkala värderingar, där någon leder och styr medan andra förväntas följa och lyda. De har varit tongivande till den musik som formar din verklighet.

Under 2024 skapar vi aktivt en bättre värld tillsammans genom att ta ton. Du vill inte längre dansa till andras musik, nu skapar du din egen. Din själ minns en tid då vi levde i gemenskap, sida vid sida, i fred och frihet. En tid då vi levde i skönhet och i full balans med Moder Jord. Många kallar den Atlantis. Dina toner vill nu berätta om den tiden och väcka minnen till liv.

Om författarna

Lillemor Groth driver företagen Grow Sider och Grothbolagen. Som ledare, mentor, jurist och författare, brinner hon för att såväl människor som företag ska bli den bästa versionen av sig själva. Hennes blogg, Konsten att tina en frusen själ, har idag nästan 23 000 följare.

Ivar Kristoffersson driver företaget Soul Warrior Energy. Efter många år som gymnasielärare i matematik och fysik, utbildar han numera på en bredare front för att sprida kunskap om astrologi, personlig utveckling och stjärnorna. Du finner honom på Youtube, soulwarrior.se och Facebook.

Yvonne Frank Månsson driver Förlagshuset Siljans Måsar. Med gedigen erfarenhet av business, personlig utveckling och andlig marknadsföring vill hon inspirera dig att nå balans i livet och bli framgångsrik utan att tappa bort dig själv och dina egna behov.

Titel: Energikalender för själen 2024

Författare: Lillemor Groth, Ivar Kristoffersson och Yvonne Frank Månsson

Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar

Antal sidor: 224

Utkommer: 9 augusti 2023

ISBN: 9789189773004

Energikalender för själen 2023 har sålt i 6 000 exemplar och låg etta på Bokus topplista för kalendrar under större delen av förra vintern.

Kontakter

Yvonne Frank Månsson

Förläggare