Ny inspirerande resehandbok med tåg till Medelhavet och Italien

4 juni 2024

Den efterlängtade uppföljaren till de populära Rivieran inom räckhåll och Languedoc inom räckhåll är här: Italien inom räckhåll: Med tåg till de bästa upplevelserna i norra Italien av Maria Unde Westerberg.

Ta del av de bästa råden om hur du tar dig till norra Italien på det smartaste och mest hållbara sättet att resa: med tåg. Maria Unde Westerberg är expert på tågresande i Europa. I sin tredje resehandbok bjuder hon in oss till fest, denna gång i norra Italien. Hon delar med sig av handfasta tips längs vägen och på plats i Italien, liksom hur du på enklast möjliga sätt bokar biljetter och tar dig fram med tåg. Med barn, med hund eller solo. Så snabbt som möjligt, eller längs de mest spännande omvägarna för många resor på räls framöver.

– Mitt mål är att du, och jag, ska våga utmana oss, bejaka förmågan att fånga ögonblick och njuta av det obeständiga, säger författaren Maria Unde Westerberg.

För press- och recensionsex, intervjuer och mer information, kontakta Maria Unde Westerberg på telefon 070-4988690 eller mejla maria@withinreach.se.

Läs mer här och i sociala medier #italieninomrackhall #languedocinomrackhall #rivieraninomrackhall

Buon viaggio!

 

Sagt om Rivieran inom räckhåll och om Languedoc inom räckhåll:

"En liten, kompakt och väldigt informativ guide till såväl franska rivierans guldkorn som ställen att göra stopp på längs rälsen norrifrån."

Vagabond

 

"Det trendigaste sättet att resa - att ta tåget. I boken Rivieran inom räckhåll får du praktiska tips på de finaste resrutterna från Sverige och hur du köper biljetter."

Aftonbladet Söndag

 

"Guideboken, som är trevligt skriven och väl strukturerad, ger många goda tips för den vane och något mindre vane resenären."

Mattias Bjellevi, BTJ, betyg 4 av 5

 

"Passionen för tågresandet som en slags kulturform och Frankrike som resmål går inte att ta miste på. Entusiasmen är stor och boken är fylld av vackra foton och trevliga historier."

Katarina Tavakol, BTJ, betyg 4 av 5

 

Kontakter

Maria Unde Westerberg

VD, författare, förläggare