Nycklar till Insidan

10 juni 2024

Nu släpps äntligen författaren Anna Bornsteins senaste bok – Nycklar till Insidan. Anna som givit ut en rad olika böcker inom stillhet, meditation och andlighet fokuserar i denna bok på att ge läsaren konkreta verktyg/nycklar till det inre livet.

Utforskningen av det inre riktar sig mot centrala begrepp som ligger till grund för att förstå vår inre verklighet. I sin bok, Nycklar till Insidan, möter journalisten och författaren Anna Bornstein utmaningen att tydligt och lättförståeligt beskriva komplexa fenomen som för de flesta är abstrakta eller osynliga och för andra alltid närvarande.

Genom ett livslångt sökande har Anna dedikerat sig åt att hitta lämpliga begrepp, ord och former för att förmedla subtila innehåll på ett sätt som vanliga människor kan ta till sig och förstå. I Nycklar till Insidan kombinerar Anna både journalistisk skicklighet och författarkonst.

Boken tar oss med på hennes strävan att skapa öppna kanaler mellan den medvetna personligheten och det omedvetna, mellan olika roller, erfarenhetsområden, kunskaper och intuitioner. Som läsare får du ta del av Annas livsvisdom, praktiska meditationsövningar och får på ett ömsint och intimt sätt lära känna några av de människor som har haft en betydande påverkan på Annas liv.

"Min önskan har varit att vara helt och fullt närvarande i allt jag tar mig för, en möjlighet som mina meditativa äventyr visat mig. Jag vill därför be dig som läser det här, bli inte irriterad över de språng som min framställning gör mellan olika världar eller dimensioner." Anna Bornstein.

Titel: Nycklar till Insidan

Författare: Anna Bornstein

Utgivningsdag: 7 juni

Förlag: Larson Förlag

ISBN: 9789151400006

Kontakter

Martin Moström

Förläggare